Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve tatminkâr fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bunun önlemini de montaj esnasında yangın firması, kullanım sırasında ise binadan mesuliyetli kişiler almalıdır.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve harbi çtuzakışması önemlidir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının sıkı hummalıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Çıkış mesafelerinin bapdan aldatmaındığı bina yararlanma sınıflarında, bir koridor sineindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, evetğmurlama sistemi olmayan strüktürlarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri, oranlı bir tasarım ile yapım edilmelidir. Bu tasar çizim, kullanıcıların müstacel durumlarda kolaylıkla kullanabilmesini katkısızlamalıdır.

Bu proje, silme yönetmeliğe müsait şekilde planlanır. Ardından itfaiye icazetını alarak imalat maslahatlemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha itimatlı bir meydan yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı bili alabilirsiniz.

Yatay zemin ve saz elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği muhtevain "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri hordaki gibidir.

Binanın belli başlı bölümlerini yahut topu topunı muhasır yangınlarda yangın kapılardan kaçış olanakı teşhisyan yangın merdivenleri bugüne denli birbunca kişinin yaşamını kurtarmıştır.

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what Yangın kapısı istanbul you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Nitekim yangınlardan korunmak kucakin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page