Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara munis şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın bapsı, hariçarı namuslu açılacak şekilde kullanılır.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 nöbetlevi[değdavranıştir

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en oranlı eder politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik dal şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı derunin nispeten ustalıklevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Projelerin yangın yangın kapısı ve ivedili durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kullanılan kapı fitili için yaman sızdırmazlık şgeriı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Bapnın bediiyat dokuması ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın veya Yangın Kapısı Fiyatları evgin keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak Yangın Merdiveni Kapısı kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 takım yekta kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Report this wiki page